På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 35 kr
 

Köpvillkor

Köp- och leveransvillkor

Vi tillämpar inget lägsta orderbelopp. Alla ordrar är välkomna, stora som små.

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Leveranstid

Normal leveranstid är cirka 2 dagar från det att du lägger din beställning. Under vissa perioder kan leveranstiderna dock vara längre. Under högsäsong för fästinghalsbanden kan lev. tiden bli upp till 5 vardagar. Vi arbetar ständigt för att förkorta leveranstiderna.

Leveranssätt

Vi skickar alla beställningar som brev eller paket genom Posten.

Frakt

Fraktkostnaden är 25:- för inrikes vanligt brev. På köparens risk. Som spårbar inrikes  försändelse 70:- På vårt ansvar.

Reklamation och returrätt - 100% nöjd garanti.

Du har alltid rätt att ångra köpet om du inte blir nöjd. För att returnera, skicka tillbaka varan till Inge Elvingsson, Ågatan 1, 79531 Rättvik. Återbetalning sköt via Payson. Vid retur rekommenderar vi att kunden skickar med spårbar försändelse. Du har alltid rätt att ångra köpet inom 14 dagar från dess du mottagit försändelsen enligt distanshandelslagen. Vi tillämpar även så kallad 100% nöjd garanti vilket innebär att du blir återbetald för varorna om du oavsett anledning inte skulle vara nöjd. 100% nöjd garantin gäller i 30 dagar från dess att du mottagit varorona. Kvittot du fick av oss MÅSTE bifogas och du skriver "retur" på det, samt din namnteckning.

Skadad produkt

Är ditt smycke eller bärnsten av någon anledning skadat vid leverans skickar du tillbaka det och får det utbytt mot ett nytt utan extra kostnad. Om inte det är möjligt får du pengarna tillbaka.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Betalning

Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson på www.payson.se

Om PaysonFaktura

Vi erbjuder betalsattet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 20 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om for närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även drojsmålsranta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerratt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta galler ej foretag) rätt att fråntrada avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerratt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalforpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.