På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Fick hem mitt fästninghalsband i dag, och är så sjukt nöjd, så himla snyggt! Fästingarna har ju inte kommit än, men när de gör det så är jag säker på att Adonis inte kommer märka av det:)

Olivia

panik, inga leveranser just nu. Min hund tål inte Exspot, inte frontline inte scalibor och vi bor på den mest fästingrika platsen i Norden - Åland

ylva

Jag har haft dessa halsband i många år. När jag började köpa var frakten gratis men hur längesedan vet jag inte 8-9 år kanske. Har haft dem åt 6 pudlar och under åren tagit kanske 3 fästingar 2 på samma hund och 1 på dem jag har i dag. Ska nu skicka ett trasigt men bara få en 50-lapp att lägga med. Har inga kontanter längre.

Ylva Palmgren

Har två lurviga ChihuahuaMix som hade fästinghalsband förra sommaren. 6cm lång mjukt hår men halsbanden funkade kanon. Har nu beställt till min nya hundsom är släthårig med labbe-längd på hårremmen.

Smulansvalpar.webs.com

väntar på min halsband....

Therese

Fungerar perfekt på vår lilla pudel.haft samma halsband i 5-år end förlängt med gummiband. Supernöjd.

Anette