På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Har två lurviga ChihuahuaMix som hade fästinghalsband förra sommaren. 6cm lång mjukt hår men halsbanden funkade kanon. Har nu beställt till min nya hundsom är släthårig med labbe-längd på hårremmen.

Smulansvalpar.webs.com

Hejsan, funderar på ett bärnstenshalsband för långhåriga till våran blandis Vallhund/herdehund. Han har ganska tjock, tät och ganska lång päls. Undrar lite om hur det fungerar ihop med ett läderhalsband ute? Eftersom vi nyligen adopterat honom kan vi inte släppa honom lös ute ännu. Tack på förhand. M.v.h Annie

Annie

Har använt fästinghalsband i flera år på min labrador. Kanonbra! Inte en fästing. Tack!

Laila

Dessa har jag använt nästan varje dag i nära 10 år. Vi det inbrott nyligen blev de stulna. Jag sörjer dessa örhängen mest av alla mina smycken som "försvann". Men mina var med pinn och inte med krok. Gissa om jag kommer att köpa nya.

Catrine Arvidsson

Tack för det fina halsbandet. Inte en fästing sedan halsbandet sattes runt halsen i maj. Rekomenderas!

Heléne Karlemon

Hej! Har en Aussie som kan räknas som relativt långhårig. Kan p.g.a. allergi inte använda Apotekets medel mot fästingar så jag har provat några olika örthalsband. Detta har fungerat sisådär men i kombination med Bärnstenshalsbandet så har det hittils (1 månad) funkat lika bra som de starkare medlen (Scalibor etc.). Värt att prova! Mvh Emma

Emma