På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Varför fungerar det inte på katt?

Misse

Hej! de var ett kanon hund fästing halsband.. min hund har bara fått 3 st. har använd de sedan april. och de är positivt tycker jag.. han har inte kliat sig alls som han skulle göra med dom andra halsbanden som e gift i..

Helén

Jag vill rekommedera fästinghalsbandet till alla hundägare som nu använder andra alternativ (de från apoteket). Ett både effektivt,snyggt och giftfritt halsband. Kombinera gärna med ett örthalsband(giftfritt) för ännu större effekt. Hälsningar från en nöjd användare.

Lone Nyman Www.lone.info

SVAR TILL ANNIKA: De fungerar jättebra till katter, OM katten är van att ha halsband.

Admin

Nu har vi haft halsbanden i ett år. Det fungerade inte å bra på min kortklippta cockerspaniel, men kanon på min saluki! Och nu på den lilla valpen (också saluki). På ett år så har inte Cahreraz (salukin) haft en fästing när han burit halsbandet. Och i år har inte valpen haft några heller. Jag är nöjd. Så nu ska jag skicka efter ännu ett så valpen kan ha det när han blir stor.

Jessica

Detta låter ju jättebra med ett halsband som inte avger gifter! Men, fungerar det även på katter??? Har en katt som kommer med en hel del fästingar på sommaren.

Annica