På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Vi köpte fästinghalsbandet för ca 2 månader sedan och sedan den dagen vi satte på vår hund halsbandet har hon inte haft en enda fästing! INTE EN ENDA! :) Dock har jag träffat någon som har ett likadant som ändå fått fästingar, men det står på hemsidan ju att det inte passar på alla hundar. Men på vår lilla Nelly har det funkat kanonbra! hon hälsar och tackar! :)

Angelica

Hej Inge. Måste bara säga att fästinghalsbanden från dig funkar hemskt bra. Jag har 3 st border collies som arbetar med djurhanteringen på gården. Dom brukar ha massor med fästingar efter djurflytten, men inte nu längre sen dom fick varsina bärnstenshalsband. Sen att dom är otroligt vackra gör ju inte saken sämre. Jag rekommenderar dom verkligen, det fungerar. Tack Tack

Jasna Bohlin, Tärnsjö

Har varit super nöjd med detta halsband till min kelpie. Har haft det i flera år.

Maria

Till Hanna. Jag har två shetland sheepdog som hade halsbandet hela förra sommaren. Det verkade fungera i börja (trode jag) men sedan var det ingen skillnad. I år tog jag av dem eftersom de trasslar in sig i pälsen och fästingarna ändå kryper på och biter sig fast i dem. Det kanske är så att det inte fungerar på långhåriga hundar. Synd, för annars hade det ju varit perfekt.

Lena

WOW!!! Mina två hundar som är mycket ute i skog och mark har haft sina bärnstenshalsband på sig sen i somras. Inte en enda fästing!!! Rekommenderar dina halsband till ALLA hundägare jag träffar! GOD JUL!!! Petra, Bonnie & Lira i Skåne

Petra Nilsson

Li: testa med att klippa hunden och tvätta din hund med lavendel schampo mvh: PheriX

PheriX