På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Svar till "misse" Det fungerar bra till katter om katten vill ha det på sig. Om inte katten är van vid att ha nåt runt halsen gör den allt för att få bort det. Därför vill jag inte skriva att det funkar.

Admin

Haft halsbandet nu i 3 veckor på min blandras (schäfer/dobberman), och tänk, inte en enda fästing, om man gämför med innan då jag kunde plocka hur många som helst. Har provat det mesta mot fästingar men inget har riktigt fungerat, endast minskat antalet fästingar ngt. Fantasktiskt att man kan ha ett helt giftfritt skydd mot fästingar på sin hund, speciellt när man har små barn som går och klappar och sen stoppar fingrar i munnen. Jag e helnöjd och hoppas fästingarna fortsätter hålla sig borta. tusen tack!!

Helena & Becky

Hej! Köpte fästinghalsbandet till min Kuvasz förra året, plockade jag 5 fästingar på hela säsongen var det inte mer. Det fungerade bättre än både Frontline, Expot. Hade även huden med utomlands och det fungerade även där. Mycket nöjd kund Marie-Lousie Aczél

Marie-Louise Aczel

Fick fästinghalsbandet till min flathane för 14 dagar sedan och han har inte haft en fästing efter detta. Måste erkänna att jag var lite skeptisk i början men tänkte att det är värt att prova. Helt fantastiskt att det fungerar SÅÅÅÅ bra. Jag rekommenderar det till alla jag känner och de flesta har beställt halsband till sina hundar. TACK för detta.

Anne-Marie

Hej, Min Trazzla har haft bärnstens-halsband två somrar hittills. De är inte 100%-iga, men det är ju inte kemikalierna heller...och tänk så mycket bättre det känns att använda något naturligt. Miljömässigt och bra!

Tina

Vill bara tacka för en supersnabb leverans av bärnstenshalsband till min Bamse! Det är snyggt att titta på men min hund har så mycket päls att man inte ser halsbandet.... *skrattar* Så håller jag tummarna på att alla fästingar håller sig borta från min plutt! Många kramar från mig och Bamse!

Nilla Mäntymäki