På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Min dvärgschnauzer har haft bärnstenshalsbandet hela sommaren och inte haft en enda fästing, helt fantastiskt. Vi har varit på ställen, strandängar på Österlen, skogar i mellanskåne och mycket i långt gräs och trots detta inte en enda fästing. Jag har rekommenderat bärnsten till alla hundägare jag pratat med. Det känns jätteskönt att slippa gnida in kemikalier i hunden

Staffan

Detta låter ju jättebra med ett halsband som inte avger gifter! Men, fungerar det även på katter??? Har en katt som kommer med en hel del fästingar på sommaren.

Annica

Till Maria. Bärnsten blir tyvärr inte elektriskt laddad av hud.Men av t.ex.hundpäls.

Admin

Tyvärr funkade det inte på min hund men garantin funkar! Jag fick pengarna tillbaka snabbt! Tack!

Kristina

SVAR TILL ANNIKA: De fungerar jättebra till katter, OM katten är van att ha halsband.

Admin

Tack för de fina bärnstenshalsbanden jag beställde både det ni lagat och de jag köpt. Jag är supernöjd :) Mycket snabb och fin service. Jag kommer att rekommendera er till alla mina vänner :)

Elisabeth Hagsäter