På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Jag fick färstinghalsbandet till min sheltie och jag är jättenöjd. Först hade jag det inte på hela tiden utan tog av och på dte tillsammans med hans vanliga halsband, och då fick jag plocka fästing efter fästing. Det var med sorg för jag ville så innerligt att det skulle fungera. Men så gjorde jag ett försök till och lät honom ha det hela tiden, dag som natt. Och enbart ha sele på när vi är ute och går, för att inte det vanliga halsbandet ska störa att fästinghalsbandet får hänga fritt. Och dra på trissor, jag har tagit bort EN enda fästing, och den kröp i pälsen och hade inte ens satt sig. Jag hoppas att alla som vill ha kan få tag i ett sådant. Inga nervgifter som förlamar och ger skador för livet på våra älskade husdjur, som faktiskt inte har någon talan. Vi har ansvar för dem! Glöm inte det!

Elin

Min katt hade flera fästingar på sej varje dag, när jag satte på halsband försvann dom, kanske en någon enstaka gång bara och likadant med hundarna. Jag är jättenöjd än så länge.

Ulli Floryd

Hej! har en långhårig katt, kan jag då beställa det för långhåriga hundar till min katt?

Erika

Har precis fått fästinghalsbandet jag beställde.Jag hoppas att det funkar för min lille Hugo får ENORMA mängder med fästingar och kliar ihjäl sig om jag sätter på honom gifthalsbandet från Apoteket! Utan att veta om det fungerar så rekommenderar jag alla jag känner att i alla fall prova. Tack för snabb leverans. Hugo och hans matte.

Liselott

Hej alla hundvänner vill be om lite hjälp att stävja detta okynnes smällande på jul & nyår gå in på länken & skriv namnet på listan tackar på förhand ... http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=1486 För övrigt så väntar jag på halsband :)

Kenth Engström

Vi beställde ett fästinghalsband till våran dvärgpinscher förra säsongen,det funkade kanonbra. Hade bara 2 fästingar på hela säsongen.Skönt att slippa giftiga fästinghalsband.!! Tyvärr så tappade vi det =( Har nu beställt ett nytt och rekommenderar alla att köpa ett oxå=))

Heidi