På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

I've understood several of you have had great sucess with the necklace against ticks, I've tried on my Great Dane for a month or so, but they seem to like her anyway... I would really want it fill its purpose as I detest the toxic ones available at Apoteket. Anyone got any ideas of what I can do to make it work?

GreatDane

Våra dvärgschnauzrar har nu förärats med varsitt fästinghalsband av bärnsten. Fungerar utmärkt. Vi har mycket fästingar här men inte en enda vill bita sig fast.

Claes Eek, Frillesås

Tack för de fina bärnstenshalsbanden jag beställde både det ni lagat och de jag köpt. Jag är supernöjd :) Mycket snabb och fin service. Jag kommer att rekommendera er till alla mina vänner :)

Elisabeth Hagsäter

Har haft Elvingssons fästinghalsband till min Welshterrier (strävhårig päls) sedan april månad och under denna sässong har hunden fått 2 fästingar. Har tidigare haft samma hundras och då har de fått ett 50-tal fästingar under en sässong. Halsbandet fungerar utmärkt, i alla fall på strävhåriga hundar.

Conny Carlsson, Knislinge

Är så otroligt ledsen, för jag har trott på halsbandet till 110% och så gärna velat få det att fungera. Jag har försökt med olika metoder med halsbandet, ha det på bara då vi går eller ha det på hela tiden, aktivera det osv. Men bara idag har jag plockat 23 fästingar ur pälsen efter vår promenad. Bara inse att det inte fungerar på min långhåriga hund. Så nu är jag tillbaks på ruta 1. Om någon har något tips på fästingmedel, ej från apoteket, som fungera så skriva gärna! Hälsningar Li

Li

Jag har en australisk terrier som har mycket päls i nacken och "kragar" på halsen. Nu har min "aussie" haft halsbandet 1½ vecka och inte en enda fästing!!! Detta trots att jag gått mycket i skogen och i högt gräs. Helt fantastiskt!! Rekommenderar bärnstenshalsbandet till alla jag känner.

Helén