På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Har använt fästinghalsband i flera år på min labrador. Kanonbra! Inte en fästing. Tack!

Laila

Hej! Köpte fästinghalsbandet till min Kuvasz förra året, plockade jag 5 fästingar på hela säsongen var det inte mer. Det fungerade bättre än både Frontline, Expot. Hade även huden med utomlands och det fungerade även där. Mycket nöjd kund Marie-Lousie Aczél

Marie-Louise Aczel

På mina korthåriga hundar funkar fästingshalsbandet jätebra tyvärr tappade min ena hund det och under han inget har haft hade han massor av fästingar. Trevliga är dom som säljer det också snabbt leverans. Det är det bästa medlet mot fästingar jag har haft och ångrar inte en sekund att jag köpte det.

Eva Ahlberg

Hej! Måste man tvätta halsbandet? Min syster har haft det på sin amerikanska cockerspaniel och var supernöjd till en början, men sedan sa hon att det verkade som att effekten typ försvann... Vad tror ni? :)

Katie

Hej! Köpte fästinghalsband till Zickan för ca 2 år sedan och tycker att det fungerar bra, får inte alls lika mycket fästingar som tidigare och man slipper giftiga alternativ. Tack! hälsar Marta

Marta

Fungerar perfekt på vår lilla pudel.haft samma halsband i 5-år end förlängt med gummiband. Supernöjd.

Anette