På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Underbara, fina generösa människa! <3 Alla hundarna är nu så fina och säkra med Era fästinghalsband och sedan många år rekommenderar jag bara Er! Ni är bäst! Kramar om!

Marina

Vi har haft 2 stycken Chavaliere king charles spaniel, den ena av dom hann vi använda fästing halsbandet på och det fungerade jättebra. Nu har vi inte dom 2 hundarna kvar längre. Var inte rätt ras för oss och alltså inte rätt mot hundarna att bo kvar hos oss så dom är tillbaka hos sin gamla matte igen. Nu har vi skaffat oss 2 st: 4-månaders blandrasvalpar av ras pappilon/pudel och puli. Vi kommer att köpa fästing halsband till dom också detta då dom är mindre och har smalare hals. Dom andra halsbanden sålde vi till en kompis som ska få prova dom på sin hund här i sommar. Vi är väldigt nöjda med produkten så här långt och kommer garanterat bli det efter nästa sommar också även fast vi numera har lite mer långhårshundar än tidigare.

Ludde

Hej! Har ett bra exempel på om halsbandet funkar...... Vår minsta tjej som lyckats tugga av sig sitt halsband(andra gången)var med oss på utflykt vid vatten med de andra två vovvarna,minstingen utan halsband var den enda av hundarna som vi hittade fästingar på förutom oss människor!!!!

Lill

Fick höra om bärnstenshalsband av en vän och googlade.... Hittade den här sidan och kommer förmodligen att köpa till alla tre hundarna, men så fanns det ju mycket annat fint till matte och presenter till nära och kära!

Ulrika

Tack för de fina bärnstenshalsbanden jag beställde både det ni lagat och de jag köpt. Jag är supernöjd :) Mycket snabb och fin service. Jag kommer att rekommendera er till alla mina vänner :)

Elisabeth Hagsäter

Hej! Jag ha använt fästinghalsbandet på mina två hundar i ca en vecka nu. Min korthåriga hund har inte haft någon fästing men min långhåriga hund har rätt många varje dag. Jag har provat att hänga halsbandet lösare men han får fästingar iaf.... Någon som har tips på hur jag kan göra? I kväll plockade jag nio fästingar på honom och tog bort två som kröp... Det är inte kul..

Hanna