På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Hejsan! Please add your descriptions in English also! Tack!!

Mary In US

Idag kom Hjalmars bärnstenshalsband för långhåriga hundar, ska bli spännande att se om det fungerar

Hanne

tack snälla nu har halsbandet kommit efter att jag krånglat med måttet.nu är min lilla vovve ute och campar i helgen ska bli spännande att se om det fungerar på henne.det är ett mycket vacket smycke.och snabb leverans trots nerlagd hemsida.kramar från oss

Helena

Hejsan alla hundvänner! Jag har precis beställt 2 st halsband till min chihuahuamixar som är långhåriga. Har värsta problemet just nu, plockar cirka 5 st om dan på dom,VARDERA! Har provat medel förut men det slog totalt ut min äldsta tik så jag har inte vågat prova någon ny kemikalie på dom. Min hund blev ljusskygg, låg i korgen och darra, hela pälsen vibrerade som hårremmen på en häst, trodde hon skulle stryka med eller bli helt knäpp och hon vart inte hund igen på flera veckor så aldrig mer gift på mina hundar. Har tänkt att vaccinera dom men nej jag pövar detta först. Jag återkommer om nån vecka med reultat om dessa annars snygga halsband // Smulan & Zazzi

Www.chihuahuamix.se

Vi har provat det mesta, det sista var apotekets halsband.Trots gifter plockade vi fästingar.Peppar,peppar har haft bärnstenen i ca 11/2 månad , inte en fästing.Vi bor på landet och Nicko springer lös hela dagarna. Funderar på att skaffa till mina katter men vet inte om jag vågar eftersom de är utekatter.Är der någon som provat?

Monica Johansson

Jag köpte det halsbandet som har mest bärnstenar till min Sheltie. Och jag gjorde felet att ta av halsbadet ibland efter att vi varit ute, vilket resulterade i att han åter fick fästingar. Nu har jag det på honom från morgon till kväll, och han har inte haft en enda sedan dess! Antar att de fungerar om de få sitta på hela tiden, precis som de halsbandet med gifter från apoteket gör! Dessutom så "aktiverar" jag det innan jag tar på det på morgonen genom att gnita det fram och tillbaka i pälsen! Sedan tror jag att man kanske inte kan räkna med fullt skydd jämt, men det kan man ju inte med något annat fästingmedel heller. Jag säger tummen upp för bärnstenshalsbandet iaf!

Elin