På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Tyvärr funkade det inte på min hund men garantin funkar! Jag fick pengarna tillbaka snabbt! Tack!

Kristina

Hej alla hundvänner vill be om lite hjälp att stävja detta okynnes smällande på jul & nyår gå in på länken & skriv namnet på listan tackar på förhand ... http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=1486 För övrigt så väntar jag på halsband :)

Kenth Engström

Hej Inge! Nu är det tredje året som mina tre tikar bär de bärnstenshalsband som jag köpte från dig och jag är så nöjd! jag har rekomenderat dina halsband varmt till alla som har hund och som skaffar hund genom oss på hundskyddet samt till de ägare vars hundar jag bedömer och tränar. Jag vet att många har anammat det hela och har beställt och även de mest skeptiska är nöjda!! ;) Jag hoppas att detta har gett resultat då jag speciellt vill att de just vänder sig till dig och ingen annan av olika skäl. Som du kanske redan vet länkar jag till dig på vår hemsida som är välbesökt av "hundmänniskor". Ta väl hand om dig!! Varma hälsningar; Marina//Föreningen Hundskyddet www.tasstaget.dinstudio.se tasstaget@hotmail.com

Marina//Hundskyddet

Hej! Jag ha använt fästinghalsbandet på mina två hundar i ca en vecka nu. Min korthåriga hund har inte haft någon fästing men min långhåriga hund har rätt många varje dag. Jag har provat att hänga halsbandet lösare men han får fästingar iaf.... Någon som har tips på hur jag kan göra? I kväll plockade jag nio fästingar på honom och tog bort två som kröp... Det är inte kul..

Hanna

Tack för fin och snabb service av fästinghalsbandet!

Caryl Ekh

Min dvärgschnauzer har haft bärnstenshalsbandet hela sommaren och inte haft en enda fästing, helt fantastiskt. Vi har varit på ställen, strandängar på Österlen, skogar i mellanskåne och mycket i långt gräs och trots detta inte en enda fästing. Jag har rekommenderat bärnsten till alla hundägare jag pratat med. Det känns jätteskönt att slippa gnida in kemikalier i hunden

Staffan