På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Hej hej! Himla fin sida. Kul att hitta så många originella och fina smycken. Best of luck!

Tanna

Hej skulle gärna vilja vetta varför fästing halsbandet inte fungerar på människor, har stor behov av att hitta något pålitligt för min femåring dotter som är lika vild som hunden ;)

Maria

Har haft Elvingssons fästinghalsband till min Welshterrier (strävhårig päls) sedan april månad och under denna sässong har hunden fått 2 fästingar. Har tidigare haft samma hundras och då har de fått ett 50-tal fästingar under en sässong. Halsbandet fungerar utmärkt, i alla fall på strävhåriga hundar.

Conny Carlsson, Knislinge

Hej där jag har nu läst så mycket positivt om bärnstenshalsbandet att jag beställt ett till min lille skotte. Han har visserligen lite tjock päls i nacken men det är värt ett försök ändå. Jag ser med spänning fram mot leveransen och förhoppningsvis gott resultat. Ska halsbandet sättas runt halsen endast i samband med att man går ut eller ska det bäras inomhus också?

Ingrid Dominique I Lund

Hej, vill bara berätta att mina två Shibor har haft bärnstenshalsbanden i 3 säsonger. De har haft 1 enda fästing var, helt otroligt. Nu köper jag varsitt halsband till våra Chihuahuaor och testar om det fungerar. Bättre än gifthalsband,eller hur? MVH Hélène

Hélène Ohlsson

Varför skulle erat bärnstens halsband (mot fästingar ) inte funka på katter men hundar. är bara lite skeptisk pga av att jag har två hundar och nu skulle behöva ett medel mot fästingarna som börjar komma. kan du ge någon mer information om just vaför bärnsten skulle funka tycker ärligt att de låter lite konstigt är inte menat elak eller något sådan bara nyfiken för skulle vilja ha ett om det funkar.

Sabina