Utförsäljning - 50% på alla smycken i butiken. Ange koden 5050 i kassan
På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

Smycken

Handgjorda smycken av äkta silver. Välkommen att "botanisera". Eftersom du köper smycken direkt från tillverkaren, utan mellanhänder, vågar jag påstå att vi är bland de billigaste i Sverige på smycken. Jämför oss gärna! Trots det ger vi inte avkall på kvaliten. All bärnsten, pärlor, fossil och stenar är äkta.( om inte anger vi det i beskrivningen). Vi slipar nästan all bärnsten och även en del stenar själv. Eftersom vi hållit på med smycken sedan -80 talet har vi byggt upp ett stort kontaktnät av pålitliga och seriösa leverantörer. Vi använder bara äkta silver, 925 sterling, i våra smycken. Nickel, bly eller annat konstigt material förekommer inte.

Har du en egen idè på smycken du vill ha? Tag kontakt så kanske vi kan hjälpa dig, vi har eller kan skaffa de flesta smyckesstenar. Om du mot all förmodan inte blir nöjd med smycken du köpt av oss har du full returrätt; pengarna tillbaka, utan krångel.

Beskrivningen av varje smycke är kortfattat. Hör av dig om du vill ha mer info.

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Nu har mina små hundar haft sina urtjusiga fästinghalsband i Bärnsten från Elvingsson's smycken sedan i tisdags kväll.Zazzi, den lilla bruna ChihuahuaMixen som har ett lite ulligare hårlag har inte haft en enda fästing än så länge ( normalt skulle jag ha plockat ca 5-8 om dan på henne). Smulan,den cremefärgade ChihuahuaMixen har haft 5 stycken men 2 av dom satt nog innan halsbanden kom på för dom var så stora när jag hittade dom på väldigt gömda ställen. Har hört att ljusa hundar ofta får fler än mörka men vet inte om det stämmer. Kankse är för tidigt att säga att det funkar men nog tycker jag att jag märkt en 100% skillnad på den lilla bruna och och en klart 65% förbättring på den cremefärgade.Jag är förbluffad att jag inte hört eller sett dessa halsband tidigare men kommer och har varmt rekomenderat dessa till de hundvänner jag känner.Jag tycker det är fantastisk att det finns ett alternativ till dessa otäckta gifthalsband etc mot fästingar. Mycket nöjda än så länge alltså.. Mvh Smulan & Zazzi

Www.chihuahuamix.se

vi har en mellanschnauzer som har två bärnstenshalsband och det funkar inte alls så mycket som 15 fästingar efter en promenad i skogen. Går man som på bilden på stan behöver man nog ingen skydd alls

Hans Visser

Finns det kortare halsband till katter än 20-25 cm?

Camilla

TACK för en super snabb service! ( Skickade in det en torsdag, fick dom åter på tisdagen efter. Trotts högsäsong!) Och ett STORT TACK, för det fina jobbet Ni gjorde med mina två halsband där det ena gått sönder (min ena hund jagade en fågel in i buskarna och drog sönder halsbandet.) Era halsband är TOPPEN! Mina hundar får nästan inga fästingar, och är de finaste i kvarteret.

Carina Andersson

På mina korthåriga hundar funkar fästingshalsbandet jätebra tyvärr tappade min ena hund det och under han inget har haft hade han massor av fästingar. Trevliga är dom som säljer det också snabbt leverans. Det är det bästa medlet mot fästingar jag har haft och ångrar inte en sekund att jag köpte det.

Eva Ahlberg

Idag kom Hjalmars bärnstenshalsband för långhåriga hundar, ska bli spännande att se om det fungerar

Hanne