På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Hej i höstmörkret! Jag köpte mitt halsband i somras till min Kookerhondjevalp. Hon är lite långhårig under magen, svans o runt hals, annars mer en "teflon"päls, och jag märkte mycket stor skillnad före o efter halsband. Vi går mycket i skog o "fästingparadis"...Jag tror dock det är viktigt att halsbandet sitter så pass löst så det blir statiskt av att det "rör" på sig när hon rör på sig, och dessutom hade hon det på hela tiden tills i okt ngn gång, och emellanåt tog jag av det och gned det mot pälsen o direkt på igen. Jag är supernöjd och så glad slippa sätta på henne kemikalier! Passa på att önska Elvingssons o alla gästboksläsare en riktigt God Jul!

Carina Holmström

väntar på min halsband....

Therese

helnöjd kund sen tidigare. har köpt fästinghalsband till mina 4 hundar, helnöjd. fungerar urbra på mina kineser. Nu ska jag prova att köpa halsbandet som finns till långhåriga, kanske blir bättre till mina 2 pumisar. Har använt ett vanligt förut och det har fungerat, men jag tror det blir ännu bättre med det andra.

Anneli

Hej Inge, Jag köpte ditt fina fästinghalsband i våras. Detta är helt fantastiskt !! Vår Shiba Taito har inte haft en enda fästing på hela säsongen. Sedan är det mycket klädsamt också! Vi bugar och tackar! Rekommenderar det till alla!!

Anette Arvidsson, Påarp

TILL MONICA. Det låter inte bra.Kanske det finns förklaring till varför halsbandet inte fungerar till din hund: Om halsb. sitter för tajt eller om det fastnar i pälsen och inte kan röra sig funkar det inte. En regnig dag gör att Bärnstenen inte laddas av den blöta pälsen. Annars tycker jag du ska utnyttja min (förträffliga) garanti och skicka tillbaka det och få pengarna tillbaka.Utan krångel. MVH Inge

Admin

Jag har fästingshalsband på mina två kattpojkar. Fungerar alldeles utmärkt på dem. Mina katter är vana att ha halsband även på vintertid (reflexband) så de är inget problem att sätta på dem Inge E:s fina fästingshalsband.

Lena