På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Jag köpte det halsbandet som har mest bärnstenar till min Sheltie. Och jag gjorde felet att ta av halsbadet ibland efter att vi varit ute, vilket resulterade i att han åter fick fästingar. Nu har jag det på honom från morgon till kväll, och han har inte haft en enda sedan dess! Antar att de fungerar om de få sitta på hela tiden, precis som de halsbandet med gifter från apoteket gör! Dessutom så "aktiverar" jag det innan jag tar på det på morgonen genom att gnita det fram och tillbaka i pälsen! Sedan tror jag att man kanske inte kan räkna med fullt skydd jämt, men det kan man ju inte med något annat fästingmedel heller. Jag säger tummen upp för bärnstenshalsbandet iaf!

Elin

Hej Inge, Tusen tack för snabb service fastän du haft mycket att göra. Blir spännande att prova fästinghalsbandet i sommar. Du kan tro hunden blev fin! Och jag blev också jättefin i pärlarmband och örhängen. Med vänlig hälsning Tina

Tina

Fick fästinghalsbandet till min flathane för 14 dagar sedan och han har inte haft en fästing efter detta. Måste erkänna att jag var lite skeptisk i början men tänkte att det är värt att prova. Helt fantastiskt att det fungerar SÅÅÅÅ bra. Jag rekommenderar det till alla jag känner och de flesta har beställt halsband till sina hundar. TACK för detta.

Anne-Marie

har haft bernstens halsband till min mellan pudel herman i 3 år.husse tappade bort det på en promenad,nu beställer jag ett nytt.helt suveränt!!!

kerstin

Till Hanna. Jag har två shetland sheepdog som hade halsbandet hela förra sommaren. Det verkade fungera i börja (trode jag) men sedan var det ingen skillnad. I år tog jag av dem eftersom de trasslar in sig i pälsen och fästingarna ändå kryper på och biter sig fast i dem. Det kanske är så att det inte fungerar på långhåriga hundar. Synd, för annars hade det ju varit perfekt.

Lena

Jag har en pumi, verkar fungera bra på den pälsen, inte många fästingar jag plockar en sommar. Jag tror det hjälper.

Anders