På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 35 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Hej alla hundvänner vill be om lite hjälp att stävja detta okynnes smällande på jul & nyår gå in på länken & skriv namnet på listan tackar på förhand ... http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=1486 För övrigt så väntar jag på halsband :)

Kenth Engström

Har använt fästinghalsband i flera år på min labrador. Kanonbra! Inte en fästing. Tack!

Laila

har haft bernstens halsband till min mellan pudel herman i 3 år.husse tappade bort det på en promenad,nu beställer jag ett nytt.helt suveränt!!!

kerstin

Min dvärgschnauzer har haft bärnstenshalsbandet hela sommaren och inte haft en enda fästing, helt fantastiskt. Vi har varit på ställen, strandängar på Österlen, skogar i mellanskåne och mycket i långt gräs och trots detta inte en enda fästing. Jag har rekommenderat bärnsten till alla hundägare jag pratat med. Det känns jätteskönt att slippa gnida in kemikalier i hunden

Staffan

Hej! Vi är ett sökgäng med kelpies i södra Sverige och de flesta av oss har nu provat din fästinghalsband sen i augusti och är mycket nöjda. Hundarna har blivit piggare (tyvärr i vissa fall;) och inga eller i a f mindre fästingar än när vi använde Scalibor! Rekommenderas numera till alla våra hundvänner!

Marie Winberg, Höganäs

SVAR TILL ANNIKA: De fungerar jättebra till katter, OM katten är van att ha halsband.

Admin