På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Jag har en boxer som bara har en o en annan fästing nu. Förut var det flera per dag. Så skönt att slippa gifter. Både matte o Hugo hälsar och tackar.

Towe

Jag betalade över 600 kr för ett bärnstens fästinghalsband till min hund, (Snabb leverans, jätte bra, och desutom ett snyggt halsband) Men jag är jätte besviken för det funkar inte mot fästingar, har haft fästinghalsbandet på i 2 månader och ändå har jag fått plocka 6 fästingar på hunden (plus 3 st krypande fästingar) Jag hade verkligen hoppats att det skulle funka eftersom han blivit jätte sjuk av andra fästingmedel med en massa kemikalier i..

Dominic

Fick hem mitt fästninghalsband i dag, och är så sjukt nöjd, så himla snyggt! Fästingarna har ju inte kommit än, men när de gör det så är jag säker på att Adonis inte kommer märka av det:)

Olivia

Hejsan! Tänker beställa ett halsband till min hund! Ska man ta av halsbandet under natten eller har det bäst effekt om det sitter på dygnet om (men att man tar av det och "laddar" det emellanåt, alltså gnider det på pälsen och sedan av igen). Hur pass tåligt är halsbandet? Har en hund som leker ganska mycket med andra hundar och springer mycket lös i skogen...går halsbandet sönder lätt?

Michaela

Hej! Hade fästinghalsbandet från er i bärnsten, hela förra säsongen. Funkade mycket bra, och så snyggt! Färre fästingar än med giftigt halsband ifrån Apoteket.

Ann-Sofie Nilsson

Varför fungerar det inte på katt?

Misse