På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 35 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Jag har fästingshalsband på mina två kattpojkar. Fungerar alldeles utmärkt på dem. Mina katter är vana att ha halsband även på vintertid (reflexband) så de är inget problem att sätta på dem Inge E:s fina fästingshalsband.

Lena

Finns det kortare halsband till katter än 20-25 cm?

Camilla

Vår vita vackra bullterrier Otto bär sitt bärnstenshalsband för 3 året och inga fästingar, bara ibland när det regnar Vi kombinerar det med Fixodida vilket fungerar perfekt och det trots att vi bor på landsbygden och det är gott om fästingar Skönt att slippa gifter och så är Otto snyggast i bygden.

Kristina

Hej och Tack från en tidigare kund. Då beställde jag ett halsband i bärnsten på Rättviksmaken av dig det är ju några år sedan. . Å ja är jättenöjd. Nu skall jag beställa örhänge och halsband i korall och hoppas att jag ska bli lika nöjd.

Kerstin

Hej Inge! Nu är det tredje året som mina tre tikar bär de bärnstenshalsband som jag köpte från dig och jag är så nöjd! jag har rekomenderat dina halsband varmt till alla som har hund och som skaffar hund genom oss på hundskyddet samt till de ägare vars hundar jag bedömer och tränar. Jag vet att många har anammat det hela och har beställt och även de mest skeptiska är nöjda!! ;) Jag hoppas att detta har gett resultat då jag speciellt vill att de just vänder sig till dig och ingen annan av olika skäl. Som du kanske redan vet länkar jag till dig på vår hemsida som är välbesökt av "hundmänniskor". Ta väl hand om dig!! Varma hälsningar; Marina//Föreningen Hundskyddet www.tasstaget.dinstudio.se tasstaget@hotmail.com

Marina//Hundskyddet

Hej! Tredje året i rad och inga äckel har skådats på mina två mopsar! Nu har vi en mops valp till, och vi köpte katthalsbandet, som såklart byta till större när hon växt klart! Otroligt bra halsband!

EmmaL