På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

WOW!!! Mina två hundar som är mycket ute i skog och mark har haft sina bärnstenshalsband på sig sen i somras. Inte en enda fästing!!! Rekommenderar dina halsband till ALLA hundägare jag träffar! GOD JUL!!! Petra, Bonnie & Lira i Skåne

Petra Nilsson

Hej Inge här kommer en liten tö-hälsning från Monique o Edmond i Hedemora,du har fin hemsida.Kram från Oss vi ses när vi reser till Tandådalen hälsa tjejerna.

Monique Edmond Markne

Vi har använt bärnsten till vår Ebba en dansk svensk gårdshund i ca 3 år. Såååå himla bra. Kan verkligen rekommenderas.

Mari

helnöjd kund sen tidigare. har köpt fästinghalsband till mina 4 hundar, helnöjd. fungerar urbra på mina kineser. Nu ska jag prova att köpa halsbandet som finns till långhåriga, kanske blir bättre till mina 2 pumisar. Har använt ett vanligt förut och det har fungerat, men jag tror det blir ännu bättre med det andra.

Anneli

Tack för den snabba leveransen av bärnstenshalsbanden till mina djur! Till de bägge hundarna har det fungerat utmärkt, men tyvärr inte på katten som är alldeles överhopad av fästingar....

Åsa Mårtensson

hej! har en Alaska husky med tjock päls,och halsbandet fungerar helt utmärkt bra!3 fästingar på 5 veckor!har annars plockat av han ett 10tal dagligen(innan halsbandet).Mycket mycket bättre resultat än med fästingshalsbandet från apoteket och dropparna från apoteket!kan godhjärtat rekomendera halsbandet!

Martha Och Rocco