På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Idag kom Hjalmars bärnstenshalsband för långhåriga hundar, ska bli spännande att se om det fungerar

Hanne

Har en flatcoated retriver som använt bärnstenshalbandet men tyvärr hjälpte det inte mot fästingarna i Dalsland i alla fall efter en dags promenad i skog och mark plockade vi 26 fästingar!!!!

Monica

Detta låter ju jättebra med ett halsband som inte avger gifter! Men, fungerar det även på katter??? Har en katt som kommer med en hel del fästingar på sommaren.

Annica

Undrar om det är någon som har erfarenhet av fästingshalsband på en flatcoated retriver? Tror ni de har för mycket päls?

Flatteägare

Hejsan, funderar på ett bärnstenshalsband för långhåriga till våran blandis Vallhund/herdehund. Han har ganska tjock, tät och ganska lång päls. Undrar lite om hur det fungerar ihop med ett läderhalsband ute? Eftersom vi nyligen adopterat honom kan vi inte släppa honom lös ute ännu. Tack på förhand. M.v.h Annie

Annie

Hej och Tack från en tidigare kund. Då beställde jag ett halsband i bärnsten på Rättviksmaken av dig det är ju några år sedan. . Å ja är jättenöjd. Nu skall jag beställa örhänge och halsband i korall och hoppas att jag ska bli lika nöjd.

Kerstin