På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 35 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Fick höra om bärnstenshalsband av en vän och googlade.... Hittade den här sidan och kommer förmodligen att köpa till alla tre hundarna, men så fanns det ju mycket annat fint till matte och presenter till nära och kära!

Ulrika

I've understood several of you have had great sucess with the necklace against ticks, I've tried on my Great Dane for a month or so, but they seem to like her anyway... I would really want it fill its purpose as I detest the toxic ones available at Apoteket. Anyone got any ideas of what I can do to make it work?

GreatDane

Hejsan. Har en schäfer och undrar om bärsten kan fungera eller om dóm har kanske för lång päls? Hade Scalibor på henne innan men plockade av det för hon blev väldigt slö av det.

Jessica

Hejsan! Tänker beställa ett halsband till min hund! Ska man ta av halsbandet under natten eller har det bäst effekt om det sitter på dygnet om (men att man tar av det och "laddar" det emellanåt, alltså gnider det på pälsen och sedan av igen). Hur pass tåligt är halsbandet? Har en hund som leker ganska mycket med andra hundar och springer mycket lös i skogen...går halsbandet sönder lätt?

Michaela

Har varit super nöjd med detta halsband till min kelpie. Har haft det i flera år.

Maria

Har använt fästinghalsband i flera år på min labrador. Kanonbra! Inte en fästing. Tack!

Laila