På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Nu har vi haft halsbanden i ett år. Det fungerade inte å bra på min kortklippta cockerspaniel, men kanon på min saluki! Och nu på den lilla valpen (också saluki). På ett år så har inte Cahreraz (salukin) haft en fästing när han burit halsbandet. Och i år har inte valpen haft några heller. Jag är nöjd. Så nu ska jag skicka efter ännu ett så valpen kan ha det när han blir stor.

Jessica

Li: testa med att klippa hunden och tvätta din hund med lavendel schampo mvh: PheriX

PheriX

Grattis på födelsdagen Inge. Tack för kaffe och halsband. Verkligen kul att träffas. Vi får höras av. Kram

Karin

Hej! Jag har 2 pappilon å en blandis pappilon, funkar det med bärnstenhalsband på den rasen utan att det trasslar sig fullständigt i deras långa päls?

Tina Elvingsson

Har köpt ett halsband som fungerar bra, vår hund är en springer spaniel som gärna vill bada. Pälsen är inte statisk när den är våt flera gånger om dagen så den veckan som vi hade sommar fick vi plocka två fästingar. Min undran är om det finns något samband med de små eksem som han fått på nacken i höjd där bärnstens halsbandet sitter eller om detta är en tillfällighet? Bärnstenen utsöndrar ju ingenting...är det någon som har någon liknande erfarenhet? Har tagit av honom halsbandet sedan ett par dagar nu och vips fick han en fästing..? MVH Rosa

Rosa Flank

Har varit super nöjd med detta halsband till min kelpie. Har haft det i flera år.

Maria