På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Har en flatcoated retriver som använt bärnstenshalbandet men tyvärr hjälpte det inte mot fästingarna i Dalsland i alla fall efter en dags promenad i skog och mark plockade vi 26 fästingar!!!!

Monica

Jag har en australisk terrier som har mycket päls i nacken och "kragar" på halsen. Nu har min "aussie" haft halsbandet 1½ vecka och inte en enda fästing!!! Detta trots att jag gått mycket i skogen och i högt gräs. Helt fantastiskt!! Rekommenderar bärnstenshalsbandet till alla jag känner.

Helén

WOW!!! Mina två hundar som är mycket ute i skog och mark har haft sina bärnstenshalsband på sig sen i somras. Inte en enda fästing!!! Rekommenderar dina halsband till ALLA hundägare jag träffar! GOD JUL!!! Petra, Bonnie & Lira i Skåne

Petra Nilsson

Köpte ett hängsmycke på min semester i Dalarna och det är såååå snyggt. Det är sällan jag hittar något som jag verkligen vill ha. Smycket är utformat som en spindel med bärnsten. Kommer att skicka efter mer via nätet.

Pia

Hej jag skulle vilja ha lite svar ang vad folk tycker om Bärnstenshalsband till hund gällande mot fästingar? Funkar de? för o nackdelar, tacksam för svar :)? /Cassandra

Cassandra

Funkar utmärkt på min Siberian husky Falcon !

Martha