På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 35 kr
 

Fästinghalsband till hund och katt

Att Bärnsten blir elektriskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex. hundpäls kände man till redan på antiken. Bärnsten heter bland annat electron på grekiska, därav ordet elektricitet.

I Tyskland har man sedan länge sålt bärnstenhalsband mot fästingar. Sedan många år har vi egen tillverkning av fästinghalsband i oliva modeller som säljs direkt här på hemsidan.

Läs mer om våra fästinghalsband här

10.000+ nöjda kunder

Nedan visas slumpvis utvalda inlägg från vår gästbok

Hej, jag läste om bärnstens halsbanden till hundar mot fästingar, jag har en cavalier king charles spaniel så hon har ju en del päls och det stod att de funkade sämre på långhåriga hundar, tror du ändå att det kan fungera på min tik?

Anna Ranvide

TACK för en super snabb service! ( Skickade in det en torsdag, fick dom åter på tisdagen efter. Trotts högsäsong!) Och ett STORT TACK, för det fina jobbet Ni gjorde med mina två halsband där det ena gått sönder (min ena hund jagade en fågel in i buskarna och drog sönder halsbandet.) Era halsband är TOPPEN! Mina hundar får nästan inga fästingar, och är de finaste i kvarteret.

Carina Andersson

Hej Inge här kommer en liten tö-hälsning från Monique o Edmond i Hedemora,du har fin hemsida.Kram från Oss vi ses när vi reser till Tandådalen hälsa tjejerna.

Monique Edmond Markne

Jag har en australisk terrier som har mycket päls i nacken och "kragar" på halsen. Nu har min "aussie" haft halsbandet 1½ vecka och inte en enda fästing!!! Detta trots att jag gått mycket i skogen och i högt gräs. Helt fantastiskt!! Rekommenderar bärnstenshalsbandet till alla jag känner.

Helén

Hej Inge! Nu är det tredje året som mina tre tikar bär de bärnstenshalsband som jag köpte från dig och jag är så nöjd! jag har rekomenderat dina halsband varmt till alla som har hund och som skaffar hund genom oss på hundskyddet samt till de ägare vars hundar jag bedömer och tränar. Jag vet att många har anammat det hela och har beställt och även de mest skeptiska är nöjda!! ;) Jag hoppas att detta har gett resultat då jag speciellt vill att de just vänder sig till dig och ingen annan av olika skäl. Som du kanske redan vet länkar jag till dig på vår hemsida som är välbesökt av "hundmänniskor". Ta väl hand om dig!! Varma hälsningar; Marina//Föreningen Hundskyddet www.tasstaget.dinstudio.se tasstaget@hotmail.com

Marina//Hundskyddet

Hej och Tack från en tidigare kund. Då beställde jag ett halsband i bärnsten på Rättviksmaken av dig det är ju några år sedan. . Å ja är jättenöjd. Nu skall jag beställa örhänge och halsband i korall och hoppas att jag ska bli lika nöjd.

Kerstin