På nätet sedan 2003 100% nöjd eller pengarna tillbaka Frakt från 20 kr
 

Fästinghalsband. VÅRT HÅLLBARASTE.

  • 11.00 Kr/cm

Lägg till i önskelistan

Jämför

Ställ en fråga

Exkl moms: 11.00 KrVi får då och då beställningar på kulor av bärnsten. Då köper vi den hårdaste och bästa bärnstenen som finns. Tyvärr också den dyraste.  Av restbitarna gör vi den här modellen. Bitarna är gula, ogenomskinliga, och mycket hårda. Högglanspolerade och ungefär 1-2 cm. stora.

Finns från 25cm.

 

OBS:Vi använder bara äkta bärnsten. Aldrig någonsin s.k. manmade Bärnsten som INTE har någon som helst effekt!!!

MÄT SÅ HÄR
: mät hunden runt halsen,så löst som det ska sitta, och dra av 2cm. Det måttet uppger du vid beställning. Då har du plats att knyta ( eller ännu bättre sy så slipper du knutar.)det bifogade resårbandet, så du kan trä på halsbandet över huvudet utan att knyta upp


TIPS:Om du gnider halsbandet mot pälsen innan du sätter på det,blir det laddat och fungerar direkt.


GARANTI: Blir du inte nöjd,skickar du tillbaka halsbandet och får pengarna tillbaka.Garantin gäller i 4 veckor från att du fått hem det. Halsbandet måste vara helt och rent. Om du skickar tillbaka det efter 4 veckor returnerar vi det inte. Kvittot måste bifogas, och du skriver "RETUR" på det.


VIKTIGT: Mät inte för kort, bärnstenen måste kunna röra sig på hunden för att bli elektriskt laddat.

 

LAGNINGAR: Om ditt halsband går sönder lagar vi det till ett lågt pris.Skicka "spillrorna" och en femtilapp så lagar vi (gör ett nytt) så fort vi kan. Ingen femtilapp-Ingen lagning.
 

Tidigare frågor

Ställ en fråga om denna produkt

Recensioner

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!